Bet24 poker bonuskode

Alle nye kunder der opretter sig hos Bet24 Poker, får helt automatisk en Bet24 Poker bonus på 100 % op til $600. Det betyder at du ikke skal tænke på at lede efter en speciel Bet24 Poker bonus kode eller en Bet24 Poker kampagne kode, for at få glæde af deres velkomst tilbud og få ekstra værdi ved din første indbetaling.

Bedst mulige bonus hos Bet24 Poker

Fordelen ved dette er at du kan være 100 % sikker på at du får den bedst mulige bonus når du opretter dig, og laver din første indbetaling til din Bet24 Poker konto. Med andre ord kan det kan ikke være nemmere at få glæde af alle fordelene ved at oprette sig som ny kunde hos dem, i og med at alt foregår pr. automatik og man som sagt ikke behøver at bruge tid på at søge efter en bestemt Bet24 Poker bonuskode. Din bet24 Poker bonus vil blive udbetalt i rater af $10 pr. 100 player points, og du har i alt hele 60 dage til at spille så meget af din bonus fri som muligt.

Er ejet af MTG

Bet24 Poker er ejet af det samme firma som også står bag TV3 og Viasat, hvilket er ensbetydende med at du kan være sikker på at du er i sikre hænder og trygt kan spille online poker hos Bet24 Poker. Der er altid styr på ind og udbetalinger der kører 100 % gnidningsfrit og uden risiko.

Når man har spillet sin første pokerhånd for ægte penge, kommer du helt automatisk med i deres Club24, som er et loyalitets program der kan give dig helt op til 40 % i rabat. Hvilket blot gør det endnu mere værdifuldt at spille poker hos Bet24 Poker.

Desuden har Bet24 Poker fået et bindende svar fra SKAT, hvilket betyder at alle danskere pokerspillere opnår 100 % skattefrihed af gevinster når de spiller hos Bet24 Poker.

Få din Bet24 Poker bonus her!