Bet365 Poker er skattefri

Det betyder skam en hel del om man spiller hos et skattefrit pokerrum eller ej. Et af de mest kendte skattefri pokerrum i Danmark er nok Classic Poker. Siden Classic i 2007 fik skattefrihed for alle danske pokerspillere så er det siden gået slag i slag med at anerkendte brands har fået samme mærkat.

Et af de større firmaer

Et af de helt store brands som er leveringsdygtige i skattefri pokergevinster er Bet365 Poker som tilhører det store Ipoker netværk. Af en eller anden årsag er Bet365 ikke specielt kendt i Danmark til trods at dette online gaming firma år efter år vinder de største priser i industrien og samtidigt også ejer Premier League fodboldklubben Stoke.

Meget attraktiv sportsbook

Det kan anbefales at lave en konto hos dette firma som udover poker selvfølgeligt har en yderst veludviklet sports book med masser af live streams fra events fra hele verden.

Lav en Bet365 Poker konto og modtag op til $1000 i bonus plus der kan modtages en sports betting bonus på op til 1000 kroner hvis du udover poker også er interesseret i sports betting.

Besøg Bet365 poker