Betfred Poker Bonus

Betfred Poker har i mange år været kendt for at være kongen af bonusser. Det er der nemlig et par ganske gode grunde til. Kunder hos Betfred Poker har igennem flere år nydt godt af de gavmilde bonusser som man finder her, og det er endda også muligt at få en reload bonus engang imellem.

Store sign op bonus

Det er dog uomtvisteligt den store sign-up bonus der vækker højest interesse, og hvis du opretter dig hos Betfred Poker og foretager en indbetaling kan du få op til $1000 i bonus. Så nemt er det at få en bonus der giver de øvrige sider baghjul.

Blot fordi bonussen hos Betfred Poker er så høj betyder det ikke at kravene er blevet sværere. For hver 500 spiller-point du optjener, vil $10 af din bonus automatisk blive udbetalt til din konto, og sådan fortsætter det indtil du har spillet hele din bonus fri. Den høje aktivitet hos Betfred Poker gør at du er sikker på at finde et spil der passer til dig på alle tidspunkter af dagen. Betfred Poker holder nemlig til på iPoker netværket som er et af de netværk i Europa hvor der er den højeste trafik.

Bliv VIP medlem gratis

Du kan foruden den store $1000 bonus også blive VIP spiller hos Betfred Poker hvor man har mulighed for veksle ens optjente point til kolde kontanter. Mulighederne er store, og spillere som er aktive vil finde ud af at VIP programmet og de mange bonusser hos Betfred Poker faktisk giver et større afkast end en normal rakeback aftale.

Hvis du også godt kunne tænke dig at få fingrene i denne store bonus på op til $1000 kan du hurtigt og nemt lave en konto hos Betfred Poker nu og se frem til at få en af de største bonusser på markedet så snart dit første indskud er foretaget.

Lav konto hos Betfred her!