Byg din bankroll gratis op hos Betsafe Poker

Hos Betsafe Poker kan du gratis bygge en stor poker bankroll op, via deres Bankroll Builder program. Spil bankroll Builder hos Betsafe Poker og vind gratis penge

Når man starter med at spille online poker hos Betsafe Poker, kan du som ny kunde deltage i nogle gratis pokerturneringer, hvor du kan vinde gratis penge. Alle kan deltage og det er som sagt ganske gratis, at deltage i Bankroll Builder turneringerne hos Betsafe Poker.

Vær med hver dag

Du kan vinde din del af de mange gratis penge ved, at spille deres daglige ”Daily Bankroll Builder Tournament” kl.19.15 dansk tid. Her kan du vinde din del af minimum $25, samt vinde adgang til den ugentlige Bankroll Builder turnering. I den ugentlige turnering, er der lagt $350 oven i præmiepuljen, samt 100 billetter til den store månedlige Bankroll Builder turnering. I den store månedlige Bankroll Builder turnering, bliver der lagt hele $1.000 til præmiepuljen plus 3 billetter til Betsafe Pokers store søndags turnering med svimlende $200.000 i garanteret præmiepulje.

Den daglige Bankroll Builder turnering er som sagt gratis, men man kan også vælge at købe sig direkte ind for $0,01. Du kan også købe dig ind i den ugentlige og den månedlige. Det koster $0,25 at købe sig ind i den ugentlige turnering og $1 at købe sig ind i den månedlige turnering. Derfor er præmierne fra Betsafe Poker tilføjet til den ordinære præmiepulje, hvilket betyder at præmiepuljerne sagtens kan blive væsentligt større.

Det er ikke altid nemt at starte helt fra bunde, og få bygget sin poker bankroll op. Men man må sige at med Betsafe Poker Bankroll Builder programmet, så bliver det væsentligt lettere. Skulle du være så dygtig og heldig at du kvalificerer dig til den store søndags turnering, hos Betsafe Poker med $200.000 i garanteret præmiepulje og et indskud på $200. Kan det være du vinder den store hovedpræmie, som er på minimum $20.000.

Vælg mellem flere forskellige bonusser

Når du har downloadet deres pokersoftware, og registreret dig som kunde hos Betsafe Poker. Vil du få mulighed for at vælge mellem en række solide Betsafe Poker bonusser, hvor du kan få helt op til $2.000 i pokerbonus.

Du kan læse mere om det fantastiske Betsafe Poker bonus tilbud her.

Byg din bankroll her.