Dansker vandt Bad Beat Jackpot hos Danske Spil

For dem der har prøvet at udløse en Bad Beat Jackpot står det helt klart at det har været en fantastisk oplevelse. Det kan en af de nye spillere hos Danske Spil også godt skrive under på. Spilleren ’Razzle01’ vandt nemlig intet mindre end 330.000 kroner da han ved et af de gældende jackpot borde ramte fire ens i bønder. Modstanderen havde også fire ens, men de var blot i 10’ere, og det sørgede for at godt og vel en kvart million kroner gik ind på den heldige danskers konto.

Du kan også vinde

Det kan også være dig der bliver den næste helt store vinder hos Danske Spil, for disse Bad Beat Jackpot borde kører nemlig 24 timer i døgnet. Man vælger selv hvor højt man vil spille, og hvis blot man taber med fire ens i 8’ere eller bedre vil jackpotten blive udløst. Det er ligegyldigt om man er den der taber eller vinder, og der er virkelig store penge at spille med om. Der er faktisk også en tradition for at der er uhørt mange dårlige spillere på lige netop disse borde, så hvis man ikke har noget imod at vinde en nem skilling kunne man med fordel prøve dem.

Fordeling af jackpot

I det sekund hvor at den nuværende jackpot bliver udløst vil alle kunne få en sum penge ud af den. Der ryger nemlig 50 % af det samlede beløb til den uheldige spiller, og yderligere 25 % til ham der uddeler det store bad beat. Udover dette vil resten af dem der tog aktiv del i hånden dele de sidste 25 %, så man kan godt sige at alle er vindere når dette sker.

Prøv selv Danske Spil i dag og så kan du også blive den næste der vinder stort.