EPT Copenhagen er op over

I en kold tid hvor vejret på alle måder ligger op til masser af timer foran computeren, kan de dygtige live spillere nu glæde sig til at European Poker Tour København snart løber af stablen. Den årlige udgave af EPT i København regnes for at være blandt de hårdeste EPT turneringer fordi at så mange danske spillere vælger at stille op til årets turnering der afholdes på Casino Copenhagen.

Bookmakerne har ikke tillid til EPT CPH

Gennem årene har EPT København tiltrukket flere og flere deltagere, men nu mener de forskellige bookmakere dog at interessen er ved at falde for årets ubestridt største pokerturnering på dansk jord. Den kendte danske bookmaker Scandic Bookmakers, spår således om at deltagerantallet vil blive rekord lavt i årets kommende udgave.

Hvorvidt EPT vil blive en lige så stor succes som de forløbne år er dog ikke til at vide, men med de mange muligheder for at kvalificere sig til den stjernspækkede turnering, kan man dog alligevel forestille sig at der vil blive udsolgt blandt de 600 sæder som vil være tilgængelige når EPT København i næste måned løber af stablen. Sidste år så vi et utal af danskere med helt fremme, og man vil nok bedst huske Morten Guldhammer der på besynderlig vis fik spillet sig frem til finalebordet hvor han dog blev slået ud på en 7. plads.

Kan være en god ide at kvalificere sig

Med den kommende udgave af EPT København bør man forsøge at kvalificere sig til årets største turneringer, og specielt hos PokerStars udbydes der et væld af satellit turneringer hvor man for få penge kan ende med at vinde et sæde til den stjernspækkede turnering som starter i februar.

Rasmus ’Jungleras’ Nielsen har flere finaleborde på sit CV til EPT København, og med den friske sejr i DM i Poker fra sidste år, kan man håbe på at den unge dansker nu vil fuldføre succesen når EPT Købehavn atter vil finde sted.