Gebyrfri turneringer i januar hos Party Poker

At spille gebyrfri poker er noget som er svært at finde, for det er nemlig i et af disse områder at pokersiderne tjener deres penge. Party Poker vil dog gerne distancere sig fra de øvrige udbydere af online poker ved at byde dig velkommen til en hel måned hvor du kan spille gebyrfri turneringer. Det hele starter den 1. januar 2012 og frem til den 31. januar, og det er selvfølgelig noget du kan benytte dig af som dansk kunde da Party Poker har modtaget en licens til at udbyde spil i det nye år.

Vanvittig værdi for dig

Med gebyrfrie turneringer har det aldrig været nemmere at spare tonsvis af penge på at spille online poker, og der er ingen der kan måle sig med dette tilbud. Du kan blandt andet spille med i den ugentlige Sunday $200k for bare $200, men det er selvfølgelig bare en lille del af alle de turneringer der spilles hver eneste dag hos Party Poker. Vil du derfor gerne være en del af dette enestående tilbud skal du bare oprette dig hos Party Poker nu og så kan du endda også få en rigtig flot bonus oven i hatten.

100 % bonus

Nye kunder hos Party Poker der opretter sig med koden RIDE500 vil få tildelt en 100 % bonus på op til $500 når de laver deres første indskud af rigtige penge. Bonussen bliver spillet fri i 10 portioner, og du vil derfor hurtigt have flere penge på din konto som du med fordel kan bruge på at købe dig ind i de mange turneringer uden rake. Skynd dig dog at benytte dig af dette tilbud da det er uvist hvorvidt at man kan få så stor en bonus i det nye år når lovgivningen træder i kraft.

Spil rake frie turneringer her!