Gense din Hand History hos Paradise Poker

Når du spiller poker hos Paradise Poker har du mulighed for hele tiden at følge med i din håndhistorie. Det betyder at du konstant kan gå tilbage til spillede hænder og se hvordan de forløb så du altid kan revurdere dit spil og hvad du eventuelt kan forbedre i lignende situationer.

Dette er et vigtigt redskab at benytte sig af da man på denne måde har mulighed for at være selvkritisk og i det lange løb blive en bedre pokerspiller, og derfor er det vigtigt at man har mulighed for at gennemgå ens spillede hænder nemt og hurtigt.

Dine hænder gemmes

Hvis du ikke selv sletter eller ændrer ting på din pc hvor Paradise Poker er gemt, vil alle dine hænder automatisk blive gemt, og det kan være en rigtig god fordel da man derved kan køre alle ens hænder igennem diverse programmer som Hold’Em Manager eller Poker Tracker. Er man dog ikke så erfarne med disse typer af software kan det være en fin ide at starte med at gennemgå hænderne direkte hos Paradise Poker så man får en bedre fornemmelse af hvad man kan gøre bedre.

Spil hos Paradise Poker

Kunne du tænke dig at gennemgå dine hænder, spille skattefri poker og få en enorm poker bonus er Paradise Poker et af de få steder som opfylder disse krav. Nye kunder kan få en 200 % bonus på op til €1000, og du har også mulighed for at få ekstra store belønninger med deres VIP program som hedder Players Club.

Skynd dig at tage et smut forbi Paradise Poker med det samme og se hvor let det er at komme i gang, og husk at benytte koden RR1000 når du indsætter penge, så vil en 200 % bonus på op til €1000 nemlig blive sat ind på din konto.

Opret dig som kunde hos Paradise Poker her!