Lars Boending stormer frem blandt de bedste spillere

Det er efterhånden ved at være en kendsgerning at Lars Bønding er en af de varmeste pokerspillere i verden. To flotte sejre i Sunday Warm Up hos PokerStars, og et utal af finaleborde har givet Lars Bønding en flot foreløbig 2. plads hos siden OPR.

Verdens største database

OPR er verdens største database over de bedste online turneringsspillere, og lige nu er Lars Bønding altså den anden bedste turneringsspiller. Det er ikke noget at kimse af, og mon ikke Lars Bønding gerne vil trække den et gear mere og blive den bedste online pokerspiller i øjeblikket.

Noget kan tyde på at forsøget vil stå sin chance, i hvert fald har Lars Bønding på ingen måder skruet ned for antallet af turneringer i det sidste stykke tid, og der er således heller ikke lang vej op til den famøse Tyson Marks der vandt den store WCOOP Main Event sidste år. Han går online under sit alias ’POTTERPOKER’ og er lige nu den eneste der er foran Lars Bønding.

Listen over de bedste online turneringsspillere for øjeblikket er dog uden dansk deltagelse udover Lars Bønding selv. Således bærer listen primært præg af de udenlandske hajer, med blandt andet Jon ’PearlJammer’ Turner på en flot 8.plads på den samlede liste for PokerStars spillere.

Snart over $1.000.000 i gevinster

Med de seneste par uger resultater, har kurven snart passeret $1.000.000 i gevinster blot hos PokerStars for Lars Bønding, og hvis han holder den nuværende form kunne det godt gå hen og blive til hele $2.000.000 når 2011 er ved at være slut. Meget kan dog ske endnu, men mon ikke Lars Bønding forventer sig et godt år efter den flotte start.

Man kan måske undre sig over hvor Mickey Petersen er henne på listen, men det skyldes egentlig bare at Mickey ikke har fået spillet til at fungere på samme måde som Lars Bønding hos netop PokerStars, vi må håbe at Mickey Petersen snart får vendt skuden hos PokerStars så vi kan have to danskere i top 10.