Lovely Ladies kampagne hos Bet24 Poker

En starthånd i No Limit Texas Hold’Em bestående af to damer, er værd at spille. Det er nemlig den tredjebedste hånd man kan få, og derfor er det værd at have lidt tiltro til de kære damer.

Det kan dog hænde at man taber en stor pulje med selv de bedste hænder, og derfor vil Bet24 Poker gerne give dig muligheden for at vinde en turneringsbillet.

Skulle du således tabe en hånd enten i et cashgame eller en MTT turnering, med to damer, vil du få en billet til en værdi af $10+$1.

Gælder til den 25. marts

Kampagnen kører frem til den 25. marts, så det er inden denne dato at du skal indfinde dig ved pokerbordene.

Du bør dog være opmærksom på at hånden skal gå til showdown, og hvis man ikke kan opfylde dette, vil man ikke modtage en præmie.

Skulle du dog opfylde de gældende krav, skal du bare sende en e-mail til pokerticket@bet24.com og så vil de overføre en billet til din konto inden for 4 dage.

Man kan derfor betegne dette som en slags forsikring i en begrænset periode, så det er blevet lidt mere indbringende at spille hos Bet24 Poker.

Åben en konto hos Bet24

Ved at åbne en konto hos Bet24 Poker, kan man også få en fremragende poker bonus på helt op til 6000 kroner.

Bonussen gives til alle nye kunder der laver deres første indskud, og du vil få matchet hver krone du indsætter på op til de maksimale 6000 kroner.

For dem der gerne vil opnå endnu mere værdi, er der også et gennemtænkt VIP program som man frit kan tage del i.

Her har du mulighed for at frispille bonusser hele tiden, så der er god grund til at besøge Bet24 Poker med det samme.

Besøg Bet24 Poker