Hvem bliver den mest assisterende spiller i Superligaen?

Sidste sæson løb Jonas Borring fra FC Midtjylland med æren som den mest assisterende spiller i Alka Superligaen med 12 oplæg til mål. I år er det også en midtjysk ulv som ligger øverst på listen. Den bundrutinerede FCM-kaptajn Jakob Poulsen har nemlig været fyr og flamme i efterårssæsonen. Her har han lagt op til ni scoringer. Det er lige så mange som Emiliano Marcondes. Han er dog skiftet fra FC Nordsjælland til Brentford på en fri transfer i vintervinduet, så han kommer ikke til at lave flere assists i foråret.

På andenpladsen finder vi Hany Mukhtar fra Brøndby, som har noteret sig for syv assists indtil videre. Det har Poulsens tidligere holdkammerat Alexander Sørløth også, men han er netop skiftet til Crystal Palace i Premier League. Derfor kommer han heller ikke til at assistere flere holdkammerater i forårssæsonen.

På en delt tredjeplads er der er en del spillere. Både Johan Larsson fra Brøndby, Karlo Bartolec fra FC Nordsjælland, Mikkel Rygaard som senest spillede i Lyngby og Christian ‘Greko’ Jakobsen fra SønderjyskE har nemlig lavet seks assists. De kan derfor også ende med at løbe med titlen, hvis de spiller op til deres bedste i foråret.

I denne artikel vil vi tage et kig på, hvad bookmakerne 888sport tilbyder af odds på de forskellige spillere. Vi tager også et kig på, hvem der er god værdi i at spille på.

 

Spil på flest Superliga-assists hos 888sport

 

Jakob Poulsen

34-årige Jakob Poulsen burde være i sin karrieres efterår. Det er dog langt fra tilfældet. FCM-kaptajnen har spillet sin måske bedst halvsæson i Superligaen. Han har noteret sig for fire scoringer (heraf tre på straffespark) samt ni assists i 19 kampe, så han har altså været rigtig udslagsgivende for sit hold. Han har faktisk lavet lige så mange oplæg i denne halvsæson, som han gjorde hele sidste sæson (35 kampe).

Poulsen tager nærmest samtlige dødbolde for klubben, og det er da også derfor, at han så tit står for en målgivende aflevering. Uanset om det er et hjørnespark eller et frispark, så sender ham dem næsten altid knivskarpt ind i feltet. Det må være en ren fornøjelse at spille hold med ham, sådan som han servicerer sine klubkammerater.

Qua hans førsteplads og hans fremragende halvsæson er han da også storfavorit til at blive den mest assisterende spiller i Superligaen. Hvis han kan forsætte de fornemme takter fra efterårssæsonen, er der heller ikke den store tvivl om, at han nok skal slutte øverst på sejrsskamlen. Det helt store spørgsmål er dog om FC Midtjylland kan forsætte deres storform uden stamspillere som Alexander Sørloth, Filip Novák og Rasmus Nissen Kristensen. De er nemlig allesammen blevet solgt for store millionbeløb i vintervinduet, og ingen af dem er rigtig blevet erstattet med spillere af samme kvalitet.

Hvis man tror, at Jakob Poulsen bare bliver ved med at assistere i foråret, så tilbyder 888sport odds 1,65 på, at han laver flest assists i Superliga-sæsonen.

 

Odds på Jakob Poulsen hos 888sport

 

Hany Mukhtar

Den anden oplagte mulighed til at lave flest Superliga-assists i denne sæson er Brøndbys helt store tyske stjerne Hany Mukhtar.  Den 22-årige midtbanemand har været i fuldstændig forrygende form i efteråret, hvor han har noteret sig for seks scoringer og syv assists i 19 kampe. Det er rent faktisk præcis lige så mange mål og oplæg som han lavede i hele sidste sæson (29 kampe).

Mukhtar tager ikke samtlige dødbolde for Brøndby, men han tager stadig en del frispark og hjørnespark for klubben. Langt størstedelen af hans assists kommer dog ikke fra dødbolde, men derimod fra åbent spil. Derfor gør det heller ikke det store, at han ikke tager lige så mange dødbolde som Jakob Poulsen.

Fordi at han skal lave tre assists mere end Jakob Poulsen i forårssæsonen, så er der rigtig gode penge at hente, hvis man tror på, at det bliver tilfældet. Vi har faktisk en fin fidus til både Brøndby og Hany Mukhtar, da FCM som skrevet før har mistet mange stamspillere i vintervinduet. De blå-gule fra Vestegnen har ikke solgt en eneste spiller, og de har derudover forlænget med succestræneren Alexander Zorniger. Der er altså en masse ro på bagsmækken og et stærkt kollektiv i truppen. Det kan godt gå hen og blive udslagsgivende i den kommende halvsæson. Hvis Brøndby ender med at blive danske mestre, så kan Mukthar også godt blive den mest assisterende spiller i Superligaen.

Derfor er der rigtig fin værdi i at spille på, Hany Mukthar laver flest oplæg i denne sæson. Det giver odds 6,00 hos 888sport, hvis han overhaler Jakob Poulsen på assistlisten. Da det ikke er så usandsynligt igen, så er det vores spilforslag.

 

Spil på Hany Mukthar hos 888sport