Millioner af kroner garanteres hos Danske Spil

Der er efterhånden ved at være mange gode grunde til at spille hos Danske Spil, men hvis man er vild med pokerturneringer er det ekstra indbringende. Du finder nemlig garanterede turneringer for intet mindre end 50 millioner danske kroner hver måned hos Danske Spil, og det er kun din pengepung der sætter grænsen for hvor mange millioner du kan spille med om. Hver dag finder du et væld af gode turneringer inden for de mest populære varianter, og der er også altid mulighed for at kvalificere sig billigt til de store events for meget rimelige beløb.

Turneringer med overlay

Med så mange millioner af kroner garanteret hver måned opstår der ofte overlay i deres mange turneringer, og det er kun en fordel for dig. Med et overlay betyder det nemlig at der ikke er nok spillere der har tilmeldt sig til at præmiepuljen bliver brudt, og derfor er det ekstra værdi for de deltagende kunder. Der kan dog aldrig gives garantier omkring overlay i online turneringer, men det kan være en god ide selv at holde øje i softwaren hvor man altid kan orientere sig om hvilke turneringer der bliver afholdt, og hvordan man kommer med til de helt store af slagsen.

1 million hver søndag

Som de fleste ved er søndag den helt store dag for online poker, og det her de største turneringer skal vindes af de heldigste og dygtigste spillere. Hos Danske Spil har du mulighed for at spille med i en $200.000 garanteret turnering som i danske valuta svarer til den pæne side af 1 million kroner. Det koster $200+$15 at være med, men du har masser af muligheder for at vinde et sæde via deres mange satellitturneringer som kører døgnet rundt.

Besøg Danske Spil med det samme og prøv en af deres mange garanterede turneringer.