Om Bioskive

Poker på nettet er blevet yderst populært og med de mere end 500 forskellige pokersider så er det nærmest umuligt at følge med i hvad der foregår. Der er masser af gode tilbud og her på bioskive.dk så vil der være at finde blogs som udelukkende handler om de rigtigt gode pokerturneringstilbud.

Der findes utroligt mange perler rundt omkring men det tager tid at finde dem og det er nærmest umuligt medmindre man har masser af tid til rådighed. Bioskive.dk kigger rundt omkring for at finde de bedste tilbud til læserne af bloggen. Der opdateres cirka hver uge på siden medmindre der kommer et rigtigt godt tilbud og det kan derfor anbefales at bogmærke siden og vende tilbage hertil ofte. RSS feed er en mulighed for dem som benyttet dette.

At spille poker er en videnskab og en tankesport og derfor vil en del indlæg også omhandle pokerstrategi og tanker omkring enkelte hænder. Endvidere vil der blive postet spillerbiografier af danske spillere når de er med fremme i de store internationale turneringer såsom European Poker Tour, World Series of Poker (WSOP) eller World Poker Tour (WPT). Danskerne har gjort det formidabelt gennem de senere år og folk som Peter Eastgate, Jesper Hougaard, Søren Kongsgaard og mange andre fortjener at blive nævnt i bloggen. Ikke mindst på grund af resultaterne men også fordi langt hovedparten af de danske pokerspillere er ekstremt gode ambassadører for sporten. En sport som heldigvis snart bliver anerkendt i Danmark i og med at den nye spillelovgivning som tråder i kraft ved årsskiftet på behørig vis lovgiver omkring poker på nettet og internet casino spil.

Som alle ved er det at spille noget som kan være særdeles underholdende men alt med måde. Den lette adgang til internettet og de mange spilmuligheder gør at der vitterligt er behov for selvdisciplin. Spil aldrig for penge du ikke kan undvære og brug internettets mange muligheder til at spille poker på hobbyplan. Spil er ikke et middel til at blive rig i en fart men har en fantastisk underholdsværdi.