Opret dig hos Betsafe Poker og modtag bonus

Betsafe Poker er efterhånden ved at være en af de største udbydere af poker på internettet. Med en solid placering på det store OnGame netværk er der masser af muligheder for hvordan du som pokerspiller kan få gavn af de mange spændende tilbud som Betsafe Poker står for hver eneste måned. Med store rake races, gadget giveaways og mange andre spændende tilbud må Betsafe Poker siges at være det oplagte valg for erfarne og trænede pokerspillere der er på jagt efter en solid aftale på et af markedets bedste netværk.

Kendt som stor bookmaker

Betsafe har i al sin tid været særdeles kendt for at have en stor sportsbetting side som tiltrækker masser af knap så erfarne pokerspillere. Fra tid til anden vælger mange af disse kunder nemlig at ligge vejen forbi de mange borde hos Betsafe Poker, og det er i særdeleshed noget der kan have god værdi for øvede spillere. Der er nemlig et relativt lavt niveau på OnGame netværket hvilket betyder lettere indtjening og flere fisk for spillere der har godt styr på deres spil.

Som ny kunde hos Betsafe Poker bliver du taget imod med åbne arme. Du kan som ny kunde selv vælge hvilken bonus du vil have, og det er noget helt specielt man ikke ser mange steder på internettet. Fra $25 og helt op til $2.000 i bonus er der masser af gode grund til at kigge forbi Betsafe Poker og opleve den spændende side der er blandt de udbydere på OnGame netværket der giver mest tilbage til deres kunder.

VIP cashback program

Udover de mange spændende bonus-tilbud kan du også blive en del af det store VIP cashback program der kan give dig helt op til 40 % i valueback hver måned som er en form for indirekte rakeback.

Dermed er der fantastisk mange gode grund til at kigge forbi Betsafe Poker, så opret din konto i dag og spil med om de mange præmier hver måned hos Betsafe Poker.

Besøg Betsafe Poker her!