Optjen spiller point med William Hill Poker

William Hill PokerWilliam Hill har gennem mange år været en fast udbyder af sportsbetting, casino og ikke mindst poker på internettet. Den store poker afdeling har gennem årene oplevet større og større succes hvilket skyldes en lang række initiativer fra folkene bag William Hill Poker. Som ny spiller hos fåe du op til €450 i William Hill Poker bonus, og den fremragende bonus er måske markedets bedste når man ser på kravene for at spille sin bonus fri. Udover den flotte bonus vil du også kunne gøre gavn af dine optjente William Hill Poker Point du løbende optjener mens du spiller ægte penge spil hos den førende britiske udbyder af poker på internettet.

Du belønnes med point

Alt efter hvor meget rake der bliver taget af de pots du spiller, vil du blive belønnet med William Hill Poker Points i samme sekund. Hvis du f.eks. spiller en pot med en rake på mellem $3.01-$5 vil du automatisk modtage hele 32 spiller-point. Som turneringsspiller vil du også kunne modtage disse spændende point som giver hele 30 point for hver $1 du betaler i fee for at spille forskellige ægte turneringer hos William Hill Poker.

Du kan veksle dine optjente William Hill Poker Point til kolde kontanter eller f.eks. indskud til forskellige online eller live turneringer, og dermed er muligheder uendeligt store hos William Hill der især er kendt for deres fremragende og personlige kundeservice, samt deres yderst gavmilde VIP program og bonusser.

Poker døgnet rundt

Med de mange muligheder og gode tilbud hos William Hill Poker bør man på alle måder få sig en konto og spille med døgnet rundt hos William Hill. Med en central placering på det velkendte IPoker netværk vil du altid kunne finde et spil som passer præcis til dig, og med en af markedets bedste bonusser og et fremragende VIP program har der aldrig været flere grunde til at spille poker hos William Hill Poker.

Nævneværdig er Super Series turneringerne som afholdes hver aften. Dette grundet at der gives ekstra penge i præmiepuljen og at indskuddet ikke er enormt. Et solidt og godt pokerrum for hobbyspillere.

Få op til €450 i bonus her!