Poker Information

poker_information

I din søgen efter poker information på nettet, vil du kunne finde masser af læsestof via Google eller andre søgemaskiner, men der er også god grund til at udøve kildekritik, når du læser om poker på nettet. Det kan du læse mere om sidst i denne artikel.

Først handler det om poker for begyndere, for vi lægger denne artikel ud med en god startguide til dig, som vil i gang med at spille poker med det samme. Læs med her!

 

Information om Poker Bonus

Vi er så heldige her i Danmark, at vi har en moderne spillelovgivning, som åbner op for muligheden for udenlandske spilleselskaber, reguleret af Spillemyndigheden under den danske stat, at tilbyde poker, casino og sportsbetting til danskerne.

Samtidigt er vi så heldige, at denne danske licens betyder, at alle gevinster allerede er beskattet, når de vindes, så du skal ikke tænke på at svare skat af dine gevinster.

Det gælder også når du får en poker bonus udbetalt. Poker bonusser er at betragte som gevinster, og er derfor også skattefrie.

 

Tag én poker bonus ad gangen…

I Danmark er der en håndfuld udbydere som skiller sig ud i særlig grad, når det kommer til velkomstbonussen. Alle pokersites lokker med ét eller andet, men der er alligevel god grund til at være selektiv, for du kan formentlig ikke spille mere end én bonus fri ad gangen. Så snup bonusserne én efter én i rækkefølge, i stedet for at aktivere dem før du er klar til at spille dem fri.

Man har nemlig kun 60 dage (i de fleste tilfælde) til at “cleare” en bonus, og det er værd at huske på, at en poker bonus først udbetales, når omsætningskravet er mødt. Det kunne f.eks. være en €1000 bonus, hvor du skal rake for €5000 for at få de €1000 udbetalt til kontoen. Herefter er pengene så også dine til at gøre med, hvad du lyster. Hæv dem eller gå all in på NL1000 – det er helt op til dig.

Enkelte steder kan du få en gratis poker bonus, forstået på den måde, at du får penge af pokersitet uden at sætte en krone ind. Disse bonusser er som regel underlagt lidt skrappere krav, men hey… det er gratis penge, og hvis du alligevel er klar på at spille en masse poker, hvorfor så ikke se om du kan skyde en gratis bankroll i vejret, inden du sætter penge ind?

Leder du efter en god poker bonus, så læs med hos ClassicPoker, hvor man har lavet en guide til de 5 bedste poker bonusser lige nu.

 

Vær kildekritik overfor poker information på nettet

Det er vigtigt at være kildekritisk, når du læser om poker strategi på nettet.

Poker er nemlig på mange måder ligesom sportsbetting, når det kommer til spillernes tro på egne evner. En Oddset-spiller vil typisk mene, at han (eller hun) er i stand til at komme med skarpe analyser på kommende kampe, og derfor “helt sikkert” er vindende “over tid” på sportsbetting. Det er selvfølgelig også sandt i nogle tilfælde, men for de fleste af os, er sportsbetting altså at betragte som gambling, og ikke noget der nødvendigvis kommer til at give overskud i det lange løb.

Netop det lange løb er interessant i denne debat, fordi held også er en faktor  i poker, på samme måde som i sportsbetting. Specielt på den korte bane. Variansen i poker er høj, og selv når du kommer all in preflop med AA, er du måske kun 80% favorit til at vinde. Du taber altså 1 ud af 5 gange med esserne. Selvfølgelig spiller held en rolle på den korte bane, og derfor kan mange spillere overvurdere deres egne evner, hvis de er inde i et godt run, hvor de måske rammer de små procenter oftere end gennemsnitligt.

Poker information deles først og fremmest mellem spillere, og det gøres primært på diverse communities som poker fora. Her diskuteres spillere strategi og håndanalyser, og det er særligt hér, du skal være kildekritik. Det nytter ikke noget at tage imod tåbelige råd fra en selvudnævnt pokerekspert på en heater, som sidder og øser ud af sine guldkorn på et forum et sted i Cyberspace.

Søg i stedet din poker information i form af poker strategi fra etablerede poker pro’er, som har specialiseret sig i at fremstille coaching-videoer til spillere som vil lære fra de bedste. Hos PokerNet.dk. har man f.eks. flere end 500 pokervideoer, som du gratis kan se og lære fra.

Det er den optimale platform til poker for begyndere, og hos PokerNet.dk findes også et godt poker forum, hvor der internt stilles store krav til indholdet fra brugerne selv. Det betyder, at håndanalyser og den almene debat om poker strategi er på allerhøjeste niveau.

 

Poker bøger kan være meget gode, men…

En anden kilde til ny pokerviden er poker bøger, og selv om det altid kan anbefales at læse så meget pokerlitteratur som muligt, er megen af den poker information du får fra bøgerne desværre gammeldags nu om dage. Den bedste måde at holde sig helt ajour – særligt når det kommer til online poker – er efter vores mening stadig pokervideoerne, som altid tager udgangspunkt i aktuel poker strategi.

Nogle ting kan du ikke lære i en pokervideo, og det er f.eks. hvordan du samlet reads op ved bordet – eller lærer at skjule dine egne tells – og her kan du f.eks. finde god inspiration og gode råd i Mike Caros Book on Poker Tells.

En anden anbefalelsesværdig poker bog er The Mental Game of Poker, som tager fat om det mentale aspekt i poker. Det er en glimrende bog til dem som kæmper med tilt, og som er seriøse omkring altid at bringe sit A-game til bordet, når man spiller poker.