Races for USD 125000 hos Betsafe Poker

Det er næsten ved at blive en tilbagevendende begivenhed at Betsafe Poker afholder et stort månedligt rake race, og nu har du mulighed for at spille med om intet mindre end $125.000 i januar måned. De mange pengepræmier er fordelt over 2 races som du begge kan være en del af helt gratis, og hvis du skulle ende i top 15 i et af disse vil du være sikret en plads i en særlig freeroll hvor vinderen kan glæde sig over en gratis pakke til GSOP Live i Den Dominikanske Republik.

Store præmier

Med $120.000 fordelt over 2 races i kontante præmier er der virkelig meget at spille for i den kommende tid hos Betsafe Poker, og den mindste præmie man kan erhverve sig lyder på $100. Dette kan opnås hvis man blot kommer på en 91-100. plads i racet, og hvis du klarer dig bedre end det venter der bare endnu større beløb til dig. Datoerne for disse to rake races er den 2-15. januar samt den 17-30. januar. Det er ikke alle sider på OnGame netværket der er omfattet denne kampagne, så vejen til en stor gevinst er umiddelbart nemmere end man skulle tro.

Vind $15000

Hvis du skulle være så ihærdig at vinde begge de to races der kører i denne måned vil Betsafe Poker give dig hele $15000 i præmie. Der er nemlig $7500 til vinderen i hvert race, og derfor kunne du proppe på den pæne side af 75.000 kroner i lommen hvis blot du er den spiller der får optjent flest player points i denne måned.

Skynd dig derfor at besøge Betsafe Poker med det samme og så kunne du også være med i kampen om $125.000 i dette storslåede rake race der sikrer maksimal værdi for alle deltagere.

Klik her og åben en konto