Sådan finder du de bedste odds til VM 2018

Vi er nu efterhånden blot en måned fra, at der skal fløjtes gang i VM 2018 i Rusland. Slutrunden har været længe ventet, især med danske briller, hvor Danmark efter en enkelt pause uden VM endelig er tilbage i det fine selskab.

Under VM 2018 i Rusland vil der være rigtig mange forskellige muligheder for at tjene penge på oddset, og der vil næsten være et ubegrænset antal markeder hos bookmakerne. Derfor vil vi nu komme med et par gode råd til, hvordan du kan finde de højeste odds, og hvor du finde de bedste odds ved VM slutrunden.

Du skal altid gå efter de højeste odds ved VM

Når du skal oddse på VM slutrunden i Rusland, så er det vigtigt, at du husker at gå efter de højeste odds. Dette er faktisk vigtigt, uanset hvor og hvornår du spiller.

Hvis du har muligheden for at spille det samme væddemål hos to forskellige bookmakere, er du nødt til at vælge den side, hvor du kan få det højeste odds. Vælger du konsekvent at spille de steder, hvor oddset er lavere, fordi det er lidt lettere, så vil du på sigt gå hen og tabe mange penge.

Derfor skal du altid huske, især under VM i Rusland hvor alle bookmakere tilbyder odds, at du vælger det højeste odds.

Hvor finder man de højeste odds under VM?

Det kan være en jungle at finde rundt i, når der er så mange forskellige bookmakere at vælge i mellem. En god ide kan derfor være at benytte sig af en odds-sammenligner, hvor du har mulighed for at få et hurtigt samlet overblik.

En anden god mulighed er at finde en livescore. På disse sider vil der nemlig ofte være tilknyttet odds, og så kan du hurtigt finde ud af, hvor og hvordan du kan komme til at oddse.

Et eks. kan være, at du går ind på en livescore og vælger kampen mellem Frankrig og Danmark. Nu vil der ved siden af kampen stå odds på vinderen af opgøret, men typisk også på de andre lidt sjovere markeder.