Sikkerhed for dine penge hos Ladbrokes Poker

Med et næsten endeløst marked inden for online poker har der igennem tiderne desværre også været et utal af sager hvor spillere er blevet snydt for deres penge og er blevet behandlet uretfærdigt. En af de udbydere der dog kan se sig fri af den slags omtale er Ladbrokes Poker, for her har de i mere end 10 år sat en ære i at give dig den bedste oplevelse inden for online poker hvor dine penge også er i sikkerhed. Er man derfor på udkig efter et nyt sted at spille, kan det kun anbefales at man besøger Ladbrokes Poker.

Udbetalinger

Et af de områder som Ladbrokes Poker har været særdeles dygtige omkring er deres strenge regler for udbetalinger fra ens pokerkonto. Det er nemlig ofte set at svindlere har tillokket sig adgang til kunders konti og derefter udbetalt penge, men hos Ladbrokes Poker har det altid været sådan at man kun kan udbetale til den konto eller det kreditkort man har brugt til at sætte penge ind med. Det betyder at svindlere ikke har kunnet stjæle fra kunder hos denne udbyder, og i tilfælde af chipdumping eller lignende har Ladbrokes Poker også gået langt for at sikre at alt spil foregår fair og helt efter reglerne.

En vellidt udbyder

Gennem tiden har Ladbrokes Poker haft tusindvis af danske kunder og i resten af verden. Meldingen er klar fra alle sider, Ladbrokes Poker er et sikkert og godt sted at spille. Sådan forholder det sig stadigvæk den dag i dag, og hvis du gerne vil prøve deres spændende pokerside har du mulighed for at få en masse fordele på samme tid. Her er det nemlig muligt at få en uhørt god poker bonus på op til 5.500 kroner ved blot at indskyde 100 kroner.

Du finder også et fornemt VIP program med store belønninger, så skynd dig at prøve Ladbrokes Poker.