Speciel dobbelt turnering hos Mermaid Poker

To turneringer af præcis samme type, på samme tid. Det er noget som mange spillere har efterspurgt igennem tidernes løb, og nu kan Mermaid Poker endelig tilbyde et sådant produkt.

Hver mandag-fredag kan du derfor deltage i deres specielle Dobbelt turneringer som giver dig muligheden for at deltage i to events af præcis samme kaliber på samme tid.

Prisen for at være med lyder på $20+$2 for dem hver, og det koster dig derfor kun $44 i alt at være med i dem begge hver aften.

Det hele foregår 19.00 på alle hverdage, så der er virkelig lagt op til masser af underholdning hos Mermaid Poker.

Turbo events

The Times Two Tournaments som disse turneringer helt præcist hedder, vil bære præg af en hurtig Turbo struktur.

Man vil derfor få 1.500 chips, og hvert niveau har en varighed af blot 6 minutter. Det er derfor med at komme ud over stepperne og få sikret sig en stor stack med det samme.

Konceptet med at man kan spille i to events på samme tid, er dog så genialt at det kan anbefales at man prøver det før eller siden.

På denne måde man vil man nemlig også have en god mulighed for at møde de samme modstandere i begge turneringer.

Mange andre turneringer

Mermaid Poker har flere pokerturneringer end nogensinde før, og det kan kun anbefales at man får oprettet sig som kunde.

Dette giver nemlig også en overdådig velkomstbonus på helt op til $2500. For at få denne bonus skal man bare indtaste koden POKER2500 når man indsætter penge.

Straks herefter kan man så spille bonussen fri i portioner af $20 for hver 300 player points man optjener.

Opret dig derfor som kunde hos Mermaid Poker i dag, og find ud af hvor mange fordele der er hos denne udbyder.

Prøv turneringerne her