Spil med om 370.000 kroner hos NordicBet Poker

NordicBet Poker er en af de få udbydere af online poker, der har oplevet massiv tilgang af danske pokerspillere gennem de sidste par år. Hemmeligheden bag den store succes er den personlige kundeservice, store bonusser og ikke mindst masser af øvrige kontante fordele.

Et sikkert sted at spille

NordicBet Poker er et sikkert sted at spille online poker, og hvis du er på jagt efter masser af store promoveringer og et væld af spændende turneringer er NordicBet Poker det oplagte sted at spille online poker. Udover de mange fremragende tilbud hos NordicBet Poker kan det med fordel også nævnes, at siden holder til på det store Microgaming netværk. Microgaming netværket har i mange år været kendt for at tiltrække masser af dårlige spillere, og dermed har NordicBet Poker alt hvad man kan drømme om ved et pokersite.

Stort rake race hver måned

Hver måned kører NordicBet Poker et stort rake race kun for deres egne spillere. Hele 370.000 kroner er på spil hver måned, og alt hvad man skal gøre for at vinde en præmie i det store race er at optjene så mange spiller point som muligt, ved at spille ægte penge spil hos NordicBet Poker. Dermed kan du vinde en stor præmie hver måned helt gratis.

Udover det store månedlige rake race kan du som ny kunde hos NordicBet Poker også få en €25 instant bonus eller hele €1.000 i sign-up bonus. Du bestemmer helt selv, hvilken bonus du vil have, og den €25 direkte bonus er helt uhørt god. Hvis du vælger €25 bonussen vil pengene stå på din konto, så snart du har lavet dit første indskud, og det er noget man kan kalde god værdi.

Spil poker hos NordicBet Poker i dag og få din valgfrie bonus og hele 30 % i loyalitetsbonus hver uge hos den førende udbyder af online poker på Microgaming netværket.

Opret din NordicBet konto nu!