Unibet Poker sender dig til Unibet Open Paris

Maj måned er den tid hvor sommeren for alvor melder sin ankomst, og det er også i dette tidsrum at Unibet Poker vil afholde en ny omgang af Unibet Open.

Denne gang er det Paris der står for skud, og allerede nu kører der satellitturneringer ugen ud hvor i du kan vinde en komplet pakke til eventen.

Faktisk er det lavet således at man som kunde hos Unibet Poker kan komme med til Paris helt gratis. Hver dag klokken 12.15 dansk tid er der nemlig en freeroll som spilles, og det er helt uden omkostninger at være med.

Vind din pakke

Unibet Poker afholder hver søndag to forskellige finaleturneringer. De bedst placerede spillere vil vinde en pakke til en værdi af €2500, og det betyder at der vil være taget hensyn til alle tænkelige udgifter.

Der medfølger nemlig €1500+€150+€30 til Main Event, 4 overnatninger på hotel, €250 til flybilletter og morgenmad samt aftensmad hver dag.

Skulle du således blive en af de heldige vindere, kan du se frem til en mini ferie i Paris hvor der er tænkt på alt. Du skal bare glæde dig til at spille poker med de tunge drenge, og forhåbentlig tage hjem fra den franske hovedstad med en check i kufferten.

Besøg Unibet Poker

Ved at oprette en konto hos Unibet Poker, får man adgang til et af Europas bedste pokersites. Her kan du dagen lang nyde et bredt udvalg af cashgames, Sit & Go og MTT turneringer.

Derudover er der også fine muligheder for at få rakeback udbetalt hver uge via deres loyalitetsprogram.

Med den ekstra gode feature at man kan kvalificere sig til Unibet Open uden omkostninger, er det virkelig værd at besøge Unibet Poker.

Tilmeld dig derfor allerede i dag og vind en gratis pakke til Unibet Open Paris 2012.

Besøg Unibet Poker