Vind pakke til WSOP 2012 hos WPT Poker

Nedtællingen er så småt begyndt til World Series of Poker 2012, og hos WPT Poker er de fra den 27. februar klar til at sende dig med til årets største begivenhed inden for poker. Fra denne dato vil de nemlig hver uge afholde en ugentlig satellitturnering hvor i der er en komplet pakke garanteret. Værdien af denne er på $14000, og indeholder alt hvad man skulle få brug for i forbindelse med ens rejse til Las Vegas senere på året. Der er nemlig $10.000 til Main Event, $2000 i lommepenge og 10 overnatninger på et godt hotel til alle vinderne.

Vind din pakke gratis

WPT Poker afholder hver dag en freeroll hvor i man kan vinde en af 25 pladser til de indledende turneringer der kan sende en videre til søndagens finale. Man behøver derfor ikke selv at bruge penge på at komme med til WSOP, og derfor er det rigtig klogt at vælge WPT Poker som stedet hvor man forsøger at kvalificere sig. Søndagens finale har et indskud på $700+$50, og derfor kan det godt være en god ide at komme billigere med via de mange kvalifikationsturneringer.

Registrer dig nu

Ved at oprette en konto hos WPT Poker har man både mulighed for at kvalificere sig til WSOP, WPT og mange andre spændende poker events. Foruden de mange chancer for at komme med til live turneringer, findes der også tonsvis af fede online turneringer med store præmiepuljer. Inden så længe vil WPT Poker blandt andet være værter for Spring Million der har $1.000.000 i garanteret præmiepulje.

Prøv at se om du kan komme med til WSOP 2012 hos WPT Poker, og husk at du som ny kunde vil få tildelt en 100 % bonus på op til $100 på dit første indskud.