Vind stort i STT Liga hos NordicBet Poker

Det er igen blevet tid til en STT Liga hos NordicBet Poker, og i denne omgang vil der være 50.000 kroner til de mest aktive spillere.

Dette tilbud er dog kun tilgængeligt for de spillere som vælger at spille 6-max Sit & Go turneringer, så det er noget man bør vide inden man slår sig løs.

Den første af de to ranglister vil køre fra den 1-16. april, og dernæst følger så et lignende fra den 16. april og helt frem til den 1. maj.

Hvert race har en præmiepulje på 25.000 kroner, så du kan derfor få flere fordele hvis du vælger at spille hos NordicBet Poker.

To separate niveauer

NordicBet Poker er velvidende om at deres kunder spiller forskellige typer af STT turneringer, og derfor er der lavet to separate niveauer i denne kampagne.

Det betyder at der både vil være et som er gældende for niveauet €0.30-€2.75 ved navn Silver, og derudover er der også et ved navn Gold.

Gold niveauet er for dem der spiller €5.50-€22 Sit & Go turneringer, så du har derfor gode muligheder for at vinde en præmie, uanset hvor højt du spiller til dagligt.

Ekstra promotion i april

Udover disse to 25.000 kroners STT ligaer, vil der også i april måned blive spillet et €20.000 rake race hos NordicBet Poker.

Du kan deltage i begge kampagner på samme tid, og det er noget som er med til at øge værdien for hver eneste turnering som du deltager i.

Er du derudover også på jagt efter en god og solid aftale, så kan du få 30 % i rakeback hver eneste uge som kunde hos NordicBet.

Dette kræver blot minimum €30 i rake i løbet af hver uge, og så vil din samlede rakeback blive udbetalt den kommende mandag.

Deltag i ligaen nu